Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 克 韓式泡菜 ,泡菜和湯汁分開
- 100 克 洋蔥 (約半顆),切絲
- 1 大匙 白芝麻油
- 1 大匙 韓國辣椒醬
- ½ 茶匙 辣椒粉 (opcjonalnie)
- ½ 茶匙 蒜頭 ,預先磨成泥 (opcjonalnie)
- 200 克 韓式泡菜, 泡菜和湯汁分開
- 800 克 水
- 300 克 五花肉片
- 1 包 金針菇, 去根部,洗淨
- 1 根 新鮮青辣椒, 斜切薄片 (opcjonalnie)
- 350 克 板豆腐, 切塊
- 3 根. 蔥, 切段
- 1 小撮 鹽, 依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1913 kJ / 457 kcal
- Białko
- 20.769 g
- Węglowodany
- 14.699 g
- Tłuszcz
- 34.933 g
- Błonnik
- 2.98 g