牡蠣炊飯

牡蠣炊飯

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 嫩薑
    15 克
  • 蚵仔 (牡蠣)
    300 克
  • 蠔油
    20 克
  • 味醂
    5 克
  • 清酒
    15 克
  • 650 克
  • 乾香菇 ,泡軟切片
    10 克
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 蒜苗 ,切絲
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 482.4 kcal / 2016.4 kJ
Białko 23.3 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 94.2 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 82.4 g
Sód 813.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...