
Urządzenia i Akcesoria
牡蠣炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
嫩薑15 克
-
蚵仔 (牡蠣)300 克
-
蠔油20 克
-
味醂5 克
-
清酒15 克
-
水650 克
-
乾香菇 ,泡軟切片10 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
蒜苗 ,切絲20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
482.4 kcal /
2016.4 kJ
Białko
23.3 g
Tłuszcz
3.2 g
Węglowodany
94.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
82.4 g
Sód
813.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan