Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 蒜頭
- 80 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 油
- 250 克 高湯
- ½ 茶匙 鹽
- 150 克 新鮮綜合菇類 ,切段(約3公分)
- 80 克 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
- 150 克 乾義大利麵(長直麵,spaghetti) ,對折
- 1 茶匙 第戎芥末醬
- 50 克 鮮奶油
- 250 克 牛肉片
- 新鮮巴西利葉 ,少許,切碎,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 839 kJ / 822 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 83 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 311 mg