
Urządzenia i Akcesoria
第戎奶醬牛肉義大利麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)80 克
-
油10 克
-
高湯250 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮綜合菇類 ,切段(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)80 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti) ,對折150 克
-
第戎芥末醬1 茶匙
-
鮮奶油50 克
-
牛肉片250 克
-
新鮮巴西利葉 ,少許,切碎,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
822 kcal /
839 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
83 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
311 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一鍋到底義大利麵
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan