
Urządzenia i Akcesoria
奶酥甜麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 塊
Składniki
奶酥
-
麵粉30 克
-
糖20 克
-
奶油 ,切小塊25 克
麵糰
-
蛋2 顆
-
蛋黃2 顆
-
奶油 ,切小塊100 克
-
糖50 克
-
自製香草糖1 茶匙
-
新鮮酵母 ,剝散40 克
-
牛奶150 克
-
麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
1720 kcal /
7201.5 kJ
Białko
41.5 g
Tłuszcz
67 g
Węglowodany
241 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
39 g
Sód
1106 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan