Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 馬鈴薯, 去皮,切塊
- 100 克 高麗菜葉, 切塊
- 20 克 橄欖油
- 100 克 豌豆
- 80 克 去皮雞胸肉, 切塊
- 150 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 份食譜
- Kalorie
- 2597 kJ / 621 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 69.6 g
- Tłuszcz
- 22.9 g