雞肉蔬菜泥

雞肉蔬菜泥

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食譜

Składniki

  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊
    200 克
  • 高麗菜葉 ,切塊
    100 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 豌豆
    100 克
  • 去皮雞胸肉 ,切塊
    80 克
  • 150 克

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 621 kcal / 2597 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 22.9 g
Węglowodany 69.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...