Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 蒜頭
- 80 克 洋蔥 ,切條(約1.5公分)
- 15 克 油
- 200 克 牛肉片
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 義大利綜合香料
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 120 克 紅酒
- 280 克 高湯
- 150 克 乾貝殼義大利麵
- 新鮮巴西利葉 ,少許,切碎,裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3605.9 kJ / 863.7 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 130.5 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 193 mg