
Urządzenia i Akcesoria
紅酒牛肉貝殼麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 ,切條(約1.5公分)80 克
-
油15 克
-
牛肉片200 克
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
紅酒120 克
-
高湯280 克
-
乾貝殼義大利麵150 克
-
新鮮巴西利葉 ,少許,切碎,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
863.7 kcal /
3605.9 kJ
Białko
36.6 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
130.5 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
193 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一鍋到底義大利麵
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan