
Urządzenia i Akcesoria
肉桂燉羊肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
奶油 ,切塊40 克
-
去骨羊肩排 ,切塊(約3公分)400 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)250 克
-
新鮮青辣椒 ,切段(約2公分)15 克
-
薑 ,去皮10 克
-
蕃茄糊20 克
-
孜然粉½ 茶匙
-
凱宴辣椒粉¼ 茶匙
-
煙燻甜紅椒粉¼ 茶匙
-
肉荳蔻粉1 茶匙
-
肉桂棒2 支
-
丁香4 粒
-
乾燥月桂葉2 片
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)120 克
-
水300 克
-
罐裝紅腰豆70 克
-
鹽1 茶匙
-
新鮮薄荷葉 ,少許,切碎
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
397.8 kcal /
1662.8 kJ
Białko
21.4 g
Tłuszcz
28.9 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

肉料理食帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan