麻辣水煮牛

麻辣水煮牛

2.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 牛肉片
    300 克
  • 1 茶匙
  • 2 ½ 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • 蛋液
    15 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 950 克
  • ,切片
    5 克
  • ,切段
    10 克
  • 20 克
  • 蒜頭 ,切片
    5 克
  • 乾辣椒
    10 克
  • 花椒粉
    1 大匙
  • 麻辣油
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    2 支
  • 辣豆瓣醬
    50 克
  • 小白菜 ,切段
    100 克
  • 寬冬粉 ,泡軟
    60 克
  • 新鮮綠豆芽
    100 克
  • 芹菜 ,切末
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 816 kcal / 3392 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 56.5 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...