
Urządzenia i Akcesoria
麻辣水煮牛
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
牛肉片300 克
-
糖1 茶匙
-
鹽2 ½ 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
蛋液15 克
-
太白粉1 茶匙
-
水950 克
-
薑 ,切片5 克
-
蔥 ,切段10 克
-
油20 克
-
蒜頭 ,切片5 克
-
乾辣椒10 克
-
花椒粉1 大匙
-
麻辣油30 克
-
新鮮紅辣椒 ,切片2 支
-
辣豆瓣醬50 克
-
小白菜 ,切段100 克
-
寬冬粉 ,泡軟60 克
-
新鮮綠豆芽100 克
-
芹菜 ,切末5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
816 kcal /
3392 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
56.5 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

非辣不可
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan