Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 帶皮雞小腿
- 1 茶匙 魚露
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 米酒
- 1 茶匙 太白粉
- 100 克 泰式辣雞醬
-
20
克 椰子油
lub 10 克 油 - 20 克 蒜頭, 切片
- 20 克 薑, 切片
- 250 克 黃金小蕃茄, 對半切
- 50 克 蕃茄醬
- 150 克 椰漿
- 10 克 九層塔
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Białko
- 14.7 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Błonnik
- 2.7 g