黃金茄燜鳳腿

黃金茄燜鳳腿

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 帶皮雞小腿
    400 克
  • 魚露
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 泰式辣雞醬
    100 克
  • 椰子油
    20 克
    10 克 油
  • 蒜頭 切片
    20 克
  • 切片
    20 克
  • 黃金小蕃茄 對半切
    250 克
  • 蕃茄醬
    50 克
  • 椰漿
    150 克
  • 九層塔
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 330 kcal / 1381 kJ
Białko 14.7 g
Tłuszcz 23.7 g
Węglowodany 10.9 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...