
Urządzenia i Akcesoria
黃金茄燜鳳腿
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
帶皮雞小腿400 克
-
魚露1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
米酒10 克
-
太白粉1 茶匙
-
泰式辣雞醬100 克
-
椰子油20 克
-
蒜頭 切片20 克
-
薑 切片20 克
-
黃金小蕃茄 對半切250 克
-
蕃茄醬50 克
-
椰漿150 克
-
九層塔10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
330 kcal /
1381 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
23.7 g
Węglowodany
10.9 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan