紅藜地瓜麵包

紅藜地瓜麵包

5.0 5 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
2 個

Składniki

  • 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    40 克
  • 法國麵包粉
    160 克
  • 2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 120 克
  • 乾酵母粉
    ¾ 茶匙
  • 橄欖油 (約15克)
    1 大匙
  • 紅藜麥
    15 克
  • 蜜地瓜 ,去皮,切丁
    100 克
  • 熱水
    80 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 865 kcal / 3614 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 47 g
Węglowodany 99 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...