
Urządzenia i Akcesoria
紅藜地瓜麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
2 個
Składniki
-
高筋麵粉 ,多備一些撒粉用40 克
-
法國麵包粉160 克
-
糖2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水120 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
橄欖油 (約15克)1 大匙
-
紅藜麥15 克
-
蜜地瓜 ,去皮,切丁100 克
-
熱水80 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
865 kcal /
3614 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
99 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan