Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca

Muzongué com musseque - Guisado de peixe com farinha de mandioca

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 doses

Składniki

  • alho
    4 dentes de
  • sal
    1 c. chá de
  • limão só o sumo
    1
  • postas de garoupa (800 g aprox.)
    4 - 6
  • farinha de mandioca de musseque
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    240 g
  • tomate em pedaços
    450 g
  • óleo de palma
    40 g
  • água
    800 g
  • peixe seco demolhado
    200 g
  • batata-doce cortada em rodelas
    400 g
  • mandioca cortada em rodelas
    400 g
  • bananas cortadas em rodelas (240 g aprox.)
    2

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 5874.2 kcal / 24577.6 kJ
Białko 1115 g
Tłuszcz 68.5 g
Węglowodany 129.3 g
Błonnik 9.4 g
Tłuszcz nasycony 16.7 g
Sód 3697 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...