清蒸蔬菜鮭魚

清蒸蔬菜鮭魚

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 高麗菜葉 清洗乾淨
    3 - 4 片
  • 1000 克
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)
    2 片
  • 奶油
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 177 kcal / 744 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 13.5 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...