
Urządzenia i Akcesoria
清蒸蔬菜鮭魚
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份
Składniki
-
高麗菜葉 清洗乾淨3 - 4 片
-
水1000 克
-
新鮮豆芽150 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
清酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)2 片
-
奶油20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
177 kcal /
744 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan