Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 片 高麗菜葉, 清洗乾淨
- 1000 克 水
- 150 克 新鮮豆芽
- 100 克 洋蔥, 切絲
- 1 大匙 清酒
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 2 片 新鮮鮭魚片, 去骨(約300-400克)
- 20 克 奶油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 744 kJ / 177 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 2.5 g