蔭鳳梨燒虱目魚
TM31 TM5 TM6

蔭鳳梨燒虱目魚

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 20 克 蒜頭
  • 20 克 油
  • 60 克 蔥, 切段
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 切斜片
  • 10 克 薑, 切片
  • 80 克 蔭鳳梨
  • 300 克 虱目魚, 切段(寬約5公分,詳見要訣)
  • 20 克 醬油
  • 15 克 米酒
  • 10 克 烏醋
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
956 kJ / 226 kcal
Białko
19.6 g
Węglowodany
5.1 g
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy