蔭鳳梨燒虱目魚

蔭鳳梨燒虱目魚

4.3 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • 20 克
  • 切段
    60 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蔭鳳梨
    80 克
  • 虱目魚 切段(寬約5公分,詳見要訣)
    300 克
  • 醬油
    20 克
  • 米酒
    15 克
  • 烏醋
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 226 kcal / 956 kJ
Białko 19.6 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 5.1 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...