
Urządzenia i Akcesoria
蔭鳳梨燒虱目魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
油20 克
-
蔥 切段60 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
薑 切片10 克
-
蔭鳳梨80 克
-
虱目魚 切段(寬約5公分,詳見要訣)300 克
-
醬油20 克
-
米酒15 克
-
烏醋10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
226 kcal /
956 kJ
Białko
19.6 g
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
5.1 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan