薑絲魚肚湯

薑絲魚肚湯

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 切絲
    20 克
  • 600 克
  • 虱目魚肚 切塊(約2公分)
    250 克
  • 2 小撮
  • 香油
    3 - 5 滴
  • 少許,斜切

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 67 kcal / 284 kJ
Białko 12.598 g
Tłuszcz 1.448 g
Węglowodany 0.21 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...