薑絲魚肚湯
TM31 TM5 TM6

薑絲魚肚湯

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 20 克 薑, 切絲
  • 600 克 水
  • 250 克 虱目魚肚, 切塊(約2公分)
  • 2 小撮 鹽
  • 3 - 5 滴 香油
  • 蔥, 少許,斜切

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
284 kJ / 67 kcal
Białko
12.598 g
Węglowodany
0.21 g
Tłuszcz
1.448 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy