Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 薑, 切絲
- 600 克 水
- 250 克 虱目魚肚, 切塊(約2公分)
- 2 小撮 鹽
- 3 - 5 滴 香油
- 蔥, 少許,斜切
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 284 kJ / 67 kcal
- Białko
- 12.598 g
- Węglowodany
- 0.21 g
- Tłuszcz
- 1.448 g
- Błonnik
- 0.1 g