Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 綠色蔬菜 ,洗淨,切段
- 20 克 苜蓿芽
- 10 克 豌豆苗
- 100 克 新鮮鳳梨, 切塊
- 30 克 木瓜, 切塊
- ½ 根 香蕉
- 50 克 蘋果, 切塊
- 10 克 綜合堅果, (如:花生、芝麻、杏仁、核桃、南瓜籽等)
- 400 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 2.69 g
- Węglowodany
- 20.29 g
- Tłuszcz
- 4.105 g
- Błonnik
- 2.385 g