紅酒燉牛肉
TM31 TM5 TM6

紅酒燉牛肉

3.4 (5 ocen)

Składniki

  • 3 粒 蒜頭
  • 2 大匙 橄欖油
  • 200 - 250 克 洋蔥, 切片
  • 800 克 牛肉塊, 去腱, 切塊
  • 400 克 紅蘿蔔, 切滾刀
  • 250 克 紅葡萄酒
  • 250 克 水
  • ½ 茶匙 義大利綜合香料
  • 200 克 蘑菇, 切片
  • 1 茶匙 鹽
  • 2 小撮 黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1579 kJ / 377 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy