Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 粒 蒜頭
- 2 大匙 橄欖油
- 200 - 250 克 洋蔥, 切片
- 800 克 牛肉塊, 去腱, 切塊
- 400 克 紅蘿蔔, 切滾刀
- 250 克 紅葡萄酒
- 250 克 水
- ½ 茶匙 義大利綜合香料
- 200 克 蘑菇, 切片
- 1 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1579 kJ / 377 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 21 g