
Urządzenia i Akcesoria
日式水羊羹
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
1 完整食譜
Składniki
-
寒天粉2 大匙
-
水1000 克
-
紅豆沙 剝碎,分成小塊250 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整150 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
冰塊50 克
-
日本太白粉1 大匙
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
736 kcal /
3079 kJ
Białko
46.5 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
138.1 g
Błonnik
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品家常餐桌
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan