Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2200 克 水 (含川燙和烹煮用)
- 500 克 排骨 ,切塊(約4公分)
- 15 克 薑 ,切片
- 10 克 米酒
- 100 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
- 150 克 牛蒡 ,去皮,切滾刀(約2公分)
- 1 茶匙 枸杞
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2283.4 kJ / 486.4 kcal
- Białko
- 32.6 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Błonnik
- 5.6 g