黃豆牛蒡排骨湯

黃豆牛蒡排骨湯

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • (含川燙和烹煮用)
    2200 克
  • 排骨 ,切塊(約4公分)
    500 克
  • ,切片
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 牛蒡 ,去皮,切滾刀(約2公分)
    150 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • ,依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 486.4 kcal / 2283.4 kJ
Białko 32.6 g
Tłuszcz 33.2 g
Węglowodany 16.7 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...