
Urządzenia i Akcesoria
黃豆牛蒡排骨湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和烹煮用)2200 克
-
排骨 ,切塊(約4公分)500 克
-
薑 ,切片15 克
-
米酒10 克
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)100 克
-
牛蒡 ,去皮,切滾刀(約2公分)150 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整½ - 1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
486.4 kcal /
2283.4 kJ
Białko
32.6 g
Tłuszcz
33.2 g
Węglowodany
16.7 g
Błonnik
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan