
Urządzenia i Akcesoria
自製醃菜炒肉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1 完整食譜
Składniki
-
綠色蔬菜 (如:油菜、芥菜、小松菜)250 克
-
鹽15 克
-
豬肉絲 ,切小丁(約0.5公分)150 克
-
蠔油5 克
-
米酒10 克
-
冷開水500 克
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切小段15 克
-
糖5 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
398.6 kcal /
1661.1 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan