Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 綠色蔬菜 (如:油菜、芥菜、小松菜)
- 15 克 鹽
- 150 克 豬肉絲 ,切小丁(約0.5公分)
- 5 克 蠔油
- 10 克 米酒
- 500 克 冷開水
- 10 克 蒜頭
- 15 克 油
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切小段
- 5 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 1661.1 kJ / 398.6 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 4.7 g