Salade de pâtes aux coques

Salade de pâtes aux coques

4.2 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de vin blanc sec
    200 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    1000 g
  • d'eau
    1200 g
  • de pâtes sèches type coudes
    250 g
  • de tomates cerise
    200 g
  • de ciboulette fraîche ciselés
    15 brins
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • de jus de citron
    30 g
  • d'oignon rouge coupé en très fines lamelles
    25 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 302 kcal / 1283 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 47.8 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...