Roulé de potiron

Roulé de potiron

4.7 172 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 parts

Składniki

  • 50 g gruyère
  • 300 g d'eau
  • 220 g de chair de potiron détaillée en cubes
  • 3 œufs blancs et jaunes séparés
  • 100 g de farine de blé
  • ½ c. à café de sel
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 15 g d'huile d'olive
  • 150 g de bacon en allumettes
  • 30 g de noix décortiquées grossièrement concassées à la main
  • 150 g de fromage frais type St Môret

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 15.7 g
Kalorie 1450.2 kJ / 347.5 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 18.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...