
Urządzenia i Akcesoria
黑胡椒什錦炒牛肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
-
洋蔥 ,切絲100 克
-
新鮮豆芽菜 ,洗淨去根部100 克
-
綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲100 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,斜切1 根
-
醬油½ 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
234.8 kcal /
981.4 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
45.5 g
Sód
53.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

低GI簡易料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan