黑胡椒什錦炒牛肉

黑胡椒什錦炒牛肉

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 新鮮豆芽菜 ,洗淨去根部
    100 克
  • 綜合甜椒 (紅黃椒),洗淨去籽切絲
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) ,斜切
    1 根
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • ,依個人口味調整
    少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 234.8 kcal / 981.4 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 18.1 g
Węglowodany 5.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 45.5 g
Sód 53.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...