Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 克 油
- 2 粒 蒜頭 ,切片
- 2 根 乾辣椒 ,切段
- 350 克 高麗菜 ,撕成約 3×3 公分大
- 15 克 醬油
- 1 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 680.7 kJ / 162.7 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 78.7 mg