
Urządzenia i Akcesoria
手撕高麗菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
油35 克
-
蒜頭 ,切片2 粒
-
乾辣椒 ,切段2 根
-
高麗菜 ,撕成約 3×3 公分大350 克
-
醬油15 克
-
糖1 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
162.7 kcal /
680.7 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
78.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

人氣高溫食譜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan