Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
beetroot peeled, cut in quarters400 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
onion20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut in quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
-
sugar (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
350 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Beetroot salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Beetroot Salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Carrot and Coconut Salad
5 min