Urządzenia i Akcesoria
Cheese Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
700 g
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces70 g
-
plain flour50 g
-
milk500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
1817.4 mg
Białko
42 g
Kalorie
4540 kJ /
1091 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
46 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Custard
10 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Custard
15 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.