Urządzenia i Akcesoria
Cheese Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
700 g
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces70 g
-
plain flour50 g
-
milk500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
1817.4 mg
Białko
42 g
Kalorie
4540 kJ /
1091 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
46 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yorkshire puddings
3h 40min
Leek and Potato Soup
40min
Bread Sauce
1h 25min
Yorkshire Pudding
1h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Béchamel Sauce
15min
Christmas Bread Sauce
15min
Cauliflower Cheese
50min
Custard
15min
Toad in the Hole
1h
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min