
Urządzenia i Akcesoria
Cheese Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
700 g
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces70 g
-
plain flour50 g
-
milk500 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
Wartości odżywcze na 700 g
Kalorie
1091 kcal /
4540 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
75 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
46 g
Sód
1817.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Carrot and swede mash
25 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min
Béchamel Sauce
15 min
Cauliflower Cheese
50 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Toad in the Hole
1 godz.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Yorkshire Pudding
1 godz.