木耳蓮藕排骨湯
TM5 TM6

木耳蓮藕排骨湯

4.5 (18 ocen)

Składniki

  • 300 克 排骨 ,以滾水川燙去血水
  • 1200 克 水
  • 10 克 薑 ,切片
  • 3 大匙 米酒
  • 200 克 新鮮蓮藕 ,切片
  • 50 克 新鮮黑木耳 ,切片
  • 1 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1499.3 kJ / 358.3 kcal
Białko
19.3 g
Węglowodany
15.3 g
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy