Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 排骨 ,以滾水川燙去血水
- 1200 克 水
- 10 克 薑 ,切片
- 3 大匙 米酒
- 200 克 新鮮蓮藕 ,切片
- 50 克 新鮮黑木耳 ,切片
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1499.3 kJ / 358.3 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Błonnik
- 4 g