Urządzenia i Akcesoria
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
30 pieces
Składniki
-
blanched almonds200 g
-
large eggs 1 separated3
-
caster sugar180 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
orange finely grated zest only1
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.5 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Pitta Bread
2 godz.
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Homemade Ricotta
1 godz. 15 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 godz. 40 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 godz.