Urządzenia i Akcesoria
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
30 pieces
Składniki
-
blanched almonds200 g
-
large eggs 1 separated3
-
caster sugar180 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dried fennel seeds2 tsp
-
orange finely grated zest only1
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.5 g
Kalorie
483 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Florentines
1 godz. 10 min
Simnel Cake
3 godz.
Eccles Cakes
1 godz. 45 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 godz. 40 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Pear Paste
10 godz.
Crayfish Pies
1 godz. 15 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 godz. 40 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1 godz. 35 min
Lemon meringue tart
2 godz. 30 min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 godz.