Urządzenia i Akcesoria
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
602 mg
Białko
13 g
Kalorie
1991 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Mulled Wine
30 min
Blueberry and Lemon Spumble
1 godz. 35 min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3 godz.
Cranberry and Pistachio Bites
2 godz. 20 min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1 godz.
Mr. Tomato Head
1 godz.
Gin Fizz
5 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Beer and Chilli Peanut Clusters
1 godz. 25 min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min