
Urządzenia i Akcesoria
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Camembert whole250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
602 mg
Białko
13 g
Kalorie
1991 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Cranberry Chutney
25 min
Mulled Wine
30 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Rudolph's Mocktail
30 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 godz. 30 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 godz. 15 min
Raspberry Balsamic Glaze
73 godz.
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min