
Urządzenia i Akcesoria
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
miso50 g
-
sugar30 g
-
honey1 Tbsp
-
white wine2 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
sesame oil4 Tbsp
-
white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 500 g drained chickpeas)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
green beans300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
636.5 kcal /
2663 kJ
Białko
46.3 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
51.6 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1628.6 mg