Urządzenia i Akcesoria
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
miso50 g
-
sugar30 g
-
mirinhoney1 Tbsp
-
sakewhite wine2 Tbsp
-
soy sauce1 Tbsp
-
sesame oil4 Tbsp
-
white fish fillets, skinless (approx. 200 g each)4
-
vegetable oil plus extra for greasing30 g
-
200 g fresh mushrooms, sliced (1 cm)fresh shiitake mushrooms sliced (1 cm)200 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 500 g drained chickpeas)800 g
-
water300 g
-
salt½ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
green beans300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1628.6 mg
Białko
46.3 g
Kalorie
2663 kJ /
636.5 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Pasta with Pork and Beans
45 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Paneer Makhani
1 godz.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min