Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 81.5 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al cumino
16h 30min
Ghirlanda di panettone
6 Std.
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2 Std. 30 Min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 Min
Chiacchiere salate
55min
Polpette di riso
Pas d’évaluation
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3 Std.
Plum cake frutta candita e uvetta (senza glutine)
2 Std. 15 Min
Pane dolce con frutta secca
2 Std.
Spighette al kamut
3u. 55min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min