Fougasse

Fougasse

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 3 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 250 g farina tipo 0 + q.b.
  • 250 g di acqua
  • 2 ½ g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina di farro
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 2 ½ cucchiaini di sale grosso

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.6 g
Kalorie 1954 kJ / 467 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 7.6 g
Węglowodany 81.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...