Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di acqua
- 2 ½ g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di farro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 ½ cucchiaini di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Białko
- 14.6 g
- Węglowodany
- 81.5 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frullato tiepido di barbabietola
20 Min
Focaccia con kefir
12u.
Polenta
1h
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Focaccia al pesto
3h 40 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Pizzette marinare
1 godz. 35 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pizza Margherita e basilico
2h 10 min