Risulegn (Biscotti mantovani al mais)

Risulegn (Biscotti mantovani al mais)

4.7 48 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
35 pezzi

Składniki

  • 100 g zucchero
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza
  • 200 g di farina tipo 00
  • 100 g di farina di mais tipo fioretto
  • 50 g di burro morbido a pezzi
  • 50 g di strutto
  • 3 tuorli
  • 20 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 1 cucchiaio zucchero a velo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 35 pezzi

Białko 8.2 g
Kalorie 2142 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 72.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...