Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di pan di Spagna in 6 dischi (Ø 8 cm altezza 1 cm circa)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 220 g di more fresche + q.b.
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 90 g di zucchero
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 100 g di yogurt bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 38.7 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 39.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10h
Bavarese al frutto della passione
3h
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5 godz.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20 min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Cheesecake alle pesche
8h 30 min
Crema diplomatica
30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Torta mimosa
1h 5min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5hod. 40min
Cheescake al caco mela
8j