Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 70.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 52.1 mg
Alternatywne przepisy
Caramello liquido
35 分钟
Lemon curd
20min
Pavlova
2h 45 min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1小时 10 分钟
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Svedesi
7h 30min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1小时 15 分钟
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15 min