
Urządzenia i Akcesoria
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2-3 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut in pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
fresh artichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta cheese100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
dried cannelloni tubes (approx. 180 g)16
Tomato sauce
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
onion30 g
-
carrot cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
canned tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
715 kcal /
2997 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Focaccia
3 godz.
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Ratatouille
40 min
Veal fillet with mirabelle plums
1 godz. 50 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Salmon Tartare
10 min