Wersje kompatybilne
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di riso originario
- 250 g di farina senza glutine
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 78.6 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1h 10 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2hod. 40min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 min.
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14 godz.
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1ωρ. 40 λεπτ.
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pane veloce (senza glutine)
1hod.