Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di cioccolato al latte a pezzi
- 150 g di pasta di nocciole
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Liquore al torrone
50min
Torrone morbido
6h 20min
Bon bon ripieni di toffee
2 Std. 30 Min
Torrone napoletano
4 Std.
Morettini
3h 10min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Cioccolatini agli amaretti
3h 25min
Dita di strega
1h 15min
Bon bon con liquore all'arancia
2h 20min
Praline al cioccolato
1h 25min
Cioccolatini ripieni al cocco
2 Std. 30 Min
Cioccolata alla gianduia
15min