Torta gelato ai frutti di bosco

Torta gelato ai frutti di bosco

4.3 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 375 g di yogurt intero bianco non dolcificato
  • 120 g di zucchero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 150 g di pan di Spagna un disco (Ø 22-24 cm e altezza 1 cm circa)
  • 250 g di frutti di bosco, misti, freschi
  • 25 g di zucchero a velo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 281 kcal / 1176 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 37.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...