Urządzenia i Akcesoria
Seadas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 pezzi
Składniki
Impasto
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di farina di semola di grano duro
-
100 g di strutto
-
190 g di acqua
-
1 pizzico di sale
Ripieno
-
2 limoni, preferibilmente biologici la scorza (senza la parte bianca)
-
15 di zucchero
-
400 g di pecorino
Terminare la preparazione
-
olio di arachidi q.b.
-
miele q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
26.9 g
Kalorie
4150 kJ /
992 kcal
Tłuszcz
68.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
67.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zeppole sarde
3 godz.
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Pardulas
8 godz. 40 min
Minestra di fregola con le anguille
2 godz.
Malloreddus alla campidanese
3 godz.
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 godz. 40 min
Ravioli lucani
1 godz.
Amaretti sardi
45 min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min