Ventagli di pasta sfoglia

Ventagli di pasta sfoglia

4.5 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
26 pezzi

Składniki

  • 200 g di burro semicongelato
  • 200 g di farina per torte + q.b.
  • 90 g di acqua molto fredda
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di zucchero

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 0.8 g
Kalorie 479 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...