Urządzenia i Akcesoria
Ventagli di pasta sfoglia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
26 pezzi
Składniki
-
200 g di burro semicongelato
-
200 g di farina per torte + q.b.
-
90 g di acqua molto fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
200 g di zucchero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.8 g
Kalorie
479 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pic nic
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gelato biscotto bigusto
7 godz.
Savoiardi morbidi
40 min
Trancetti al latte
6 godz. 30 min
Fiocchi
7 godz. 30 min
Baguette dolce
4 godz. 30 min
Castagnole
1 godz. 20 min
Baci di dama
1 godz. 30 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Pane di patate
3 godz.
Crumiri
1 godz. 30 min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Panini dolci al latte
2 godz. 40 min