Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di burro semicongelato
- 200 g di farina per torte + q.b.
- 90 g di acqua molto fredda
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 479 kJ / 114 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffin arcobaleno
1h
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Mini soufflé
1h 15min
Biscotti croccanti di riso
1h 15min
Pasta sfoglia veloce
2h
Biscotti al burro
50min
Frittelle di carnevale
1 Std. 10 Min
Éclair vaniglia e cocco
Brak ocen
Burro Montpellier
Brak ocen
Diamanti al cioccolato
7 Std. 30 Min
Biscottini ad occhio di bue
1 Std. 10 Min
Crème caramel
3h 45min