Urządzenia i Akcesoria
Ventagli di pasta sfoglia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
26 pezzi
Składniki
-
200 g di burro semicongelato
-
200 g di farina per torte + q.b.
-
90 g di acqua molto fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
200 g di zucchero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.8 g
Kalorie
479 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pic nic
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Veneziane
2h 40min
Biscotti della nonna
30min
Canestrelli
1h 50min
Baguette
4h
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Bomboloni al forno
3h 35min
Brioche francese al burro
5h 40min
Pariser bullar
2h 50min
Grissini di pane
4h
Schiacciatina
2h 20min