Urządzenia i Akcesoria
Ventagli di pasta sfoglia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
26 pezzi
Składniki
-
200 g di burro semicongelato
-
200 g di farina per torte + q.b.
-
90 g di acqua molto fredda
-
½ cucchiaino di sale
-
200 g di zucchero
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.8 g
Kalorie
479 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pic nic
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crostata alla crema di cioccolato
1 godz. 45 min
Gelato zuppa inglese
16 godz. 20 min
"Finta" cheesecake
1 godz. 55 min
Torta mimosa gelato
3 godz. 30 min
Finti gelati
30 min
Millefoglie veloce
3 godz. 50 min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 godz.
Croissant
7 godz. 30 min
Ciappe
1 godz. 35 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Crostata al cioccolato
1 godz. 50 min