Le pain au lait

Le pain au lait

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
30 tranches

Składniki

  • 300 g de lait
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée,
    2 c. à café de levure boulangère sèche, émiettée,
  • 20 - 60 g de sucre en poudre
  • 550 g de farine
  • 1 ½ c. à café rase de sel
  • 1 œuf légèrement battu, pour la dorure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Sód 126.8 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 398.2 kJ / 95.2 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...