
Urządzenia i Akcesoria
Verrines légères betterave et fromage à tartiner
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
de betteraves cuites coupées grossièrement500 g
-
de fromage à tartiner, allégé type Saint-Môret150 g
-
de jus de citron2 c. à café
-
quelques gouttes de sauce au piment, type Tabasco®
-
de basilic frais équeutés2 - 3 brins
-
de fleur de sel2 pincées
-
amandes décortiquées6
-
herbes aromatiques fraîches (basilic, menthe, ciboulette, par ex.), pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
91.9 kcal /
384.4 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
154.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spécial Fêtes
9 Przepisów
Francja
Francja