豉椒雞丁

豉椒雞丁

1.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    30 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 20 克
  • 豆豉醬 (自製)
    100 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以滾水川燙
    600 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) (小型),略拍扁
    10 克
  • 綠蘆筍 ,切段
    50 克
    50 克 豌豆莢
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 459.3 kcal / 1919.6 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 144.5 g
Sód 165.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...