Bolo salgado de roquefort e pera

Bolo salgado de roquefort e pera

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 fatias

Składniki

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • queijo Gruyère cortado em pedaços
    100 g
  • ovos
    3
  • óleo
    10 g
  • leite
    125 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    100 g
  • farinha integral
    100 g
  • fermento p/ bolos
    2 c. chá de
  • queijo Roquefort cortado em cubos
    100 g
  • pera cortada em cubos
    200 g
  • sal
    2 pitadas de
  • pimenta
    2 pitadas de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fatia

Białko 9.9 g
Kalorie 857.8 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 19.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie