Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
lub 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 350 g cogumelos frescos laminados
- 1 c. sopa de salsa picada
- ½ c. chá de sal
- 200 g molho de tomate
- 300 g atum em lata escorrido
- 250 g salmão fumado
- 200 g crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 553 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetes no pão
1h
Baguetes com azeite, alho e coentros
Brak ocen
Crepes com recheio de espargos
50min
Megassanduiche com pão de alho
Brak ocen
Piza Margarita
1h 45min
Bolo de abóbora
1h 15min
Bombons de caramelo
2h
Hambúrgueres de batata recheados com queijo e fiambre
1 Std. 10 Min
Bombons de chocolate branco
2h
Bôla de carne em vinha de alhos
8 godz.
Piza 4 estações
1h
Piza a metro
1 Std. 10 Min