Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
lub 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 300 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g azeite
- 350 g cogumelos frescos laminados
- 1 c. sopa de salsa picada
- ½ c. chá de sal
- 200 g molho de tomate
- 300 g atum em lata escorrido
- 250 g salmão fumado
- 200 g crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 553 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piza a metro
1sa 10 dk
Piza Margarita
1 Std. 45 Min
Gelado de iogurte com morango
5h 45min
Empadas de carne de porco
2h 5min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Pão de alho
1h 15min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1sa 10 dk
Pizas de batata-doce e legumes assados
Brak ocen
Massa folhada de chocolate
1h 40min
Migas da Lousã
12h 40 min.
Piza 4 estações
1h
Piza de restos
4 Std. 40 Min