Piza Vénus

Piza Vénus

4.6 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 doses

Składniki

Massa
  • água
    200 g
  • azeite
    50 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • farinha tipo 65
    400 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • queijo mozarela cortado em pedaços
    300 g
  • azeite
    50 g
  • cogumelos frescos laminados
    350 g
  • salsa picada
    1 c. sopa de
  • sal
    ½ c. chá de
  • molho de tomate
    200 g
  • atum em lata escorrido
    300 g
  • salmão fumado
    250 g
  • crème fraîche
    200 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 553 kcal / 0 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...