Chocolate con frutos secos y frutas deshidratadas

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
8 pieza

Składniki

  • 260 g chocolate amargo (50% cocoa)
  • aceite en aerosol para engrasar el molde
  • mezcla de frutas cistalizadas en trozos pequeños
  • 80 g de nueces variadas enteras
  • 2 cda de pasas (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Białko 4.5 g
Kalorie 1066.3 kJ / 254.9 kcal
Tłuszcz 19.2 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...