Pan de frutas

Pan de frutas

3.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
20 rebanadas

Składniki

  • aceite de oliva extra virgen para engrasar
  • 250 - 280 g de agua (ver tip)
  • 15 g de levadura fresca desmoronada
    7 g de levadura seca instantánea, desmoronada
  • 30 g de miel de abeja
    30 g de azúcar morena
  • 250 g de harina de trigo integral
  • 250 g de harina de trigo
  • ½ cdita de sal fina
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 20 g de avellanas
  • 20 g de nuez de castilla, en mitades
  • 80 g de fruta deshidratada, mezclada (p.ej. arándanos, higos, chabacanos, manzanas, etc), en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 40 mg
Białko 3 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...