![Carpaccio de res en Sousvide Carpaccio de res en Sousvide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9c31acf8b6b4ba19f2fc5a471ca796b1/Derivates/5517acad65ce351bfaa20a4ef8fed7bb4ea03e02.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Białko
- 201.4 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 143.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 58.2 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 4309.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortas ahogadas de pollo
30min
Chalupitas de pepino y atún
20 dk
Torito Veracruzano de cacahuate
5min
Enchiladas con crema de epazote
40 Min
Salmón en salsa de naranja y frutas deshidratadas
1 godz. 25 min
Gambones con ensalada de verano (Hestan Cue™)
Keine Bewertungen
Botana de atún ahumado
10min
Flautas ahogadas
1 Std.
Tiradito de cecina
10min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Botana sorpresa
15 dk
Caldo de queso
40 Min