Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 6 porciones
- Kalorie
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Białko
- 201.4 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 143.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 58.2 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 4309.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sal de jamaica
1j
Mojito negro
10 min
Demogrupal
1j
Tortitas de papa rallada
35 Min
Bolitas de oliva
30 min
Gelato de mamey
35 Min
Papas rizadas fritas con alioli
45 Min
Carpaccio de betabel
20 min
Nieve de ate de membrillo
10 min
Gin and tonic de lavanda
10 min
Botana de queso y ostiones ahumados
2j
Nube de chocolate
45 Min