Carpaccio de res en Sousvide

Carpaccio de res en Sousvide

2.4 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porciones

Składniki

Filete de res sous vide
  • 1000 g de filete de res en caña
  • ½ cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida
  • 6 hojas de laurel frescas
  • 1500 g de agua aprox. (la necesaria para
    sumergir la bolsa)
  • 2200 g de agua verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
  • 30 g de vinagre
Para servir
  • 15 g de alcaparras drenadas
  • 15 g de salsa Inglesa
  • 15 g de jugo de limón recién exprimido
  • 15 g de salsa de soya
  • ½ cdita sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porciones

Sód 4309.2 mg
Białko 201.4 g
Kalorie 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
Tłuszcz 143.7 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 58.2 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...