Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Carpaccio de res en Sousvide
TM6

Carpaccio de res en Sousvide

2.6 (31 ocen)

Składniki

Filete de res sous vide

  • 1000 g de filete de res, en caña
  • ½ cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida
  • 6 hojas de laurel frescas
  • 1500 g de agua, aprox. (la necesaria para
    sumergir la bolsa)
  • 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
  • 30 g de vinagre

Para servir

  • 15 g de alcaparras, drenadas
  • 15 g de salsa Inglesa
  • 15 g de jugo de limón recién exprimido
  • 15 g de salsa de soya
  • ½ cdita sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida

Wartości odżywcze
na 6 porciones
Kalorie
9181.5 kJ / 2194.4 kcal
Białko
201.4 g
Węglowodany
11.1 g
Tłuszcz
143.7 g
Tłuszcz nasycony
58.2 g
Błonnik
2.7 g
Sód
4309.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy