Yu Sheng with Osmanthus Honey Dressing

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
10 portions

Składniki

  • honey
    60 g
  • plum sauce
    60 g
  • freshly squeezed lime juice
    80 g
  • osmanthus flower (see tips)
    2 tsp
  • pine nuts (opcjonalnie)
    20 g
  • peanuts
    20 g
  • sesame seeds, white
    15 g
  • carrot cut into 8-10 cm pieces
    300 g
  • radish white , cut into 8-10 cm pieces
    300 g
  • radish green, cut into 8-10 cm pieces
    300 g
  • abalone
    1 can
  • mandarin oranges peeled and separated
    2 - 3
  • pomegranate seed
    50 g
  • fish skin crackers
  • Chinese five spice powder
    ½ tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • cooking oil
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 10 portions

Sód 2931.6 mg
Białko 62.4 g
Kalorie 5896.1 kJ / 1409.2 kcal
Tłuszcz 91.2 g
Błonnik 16.8 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 98 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie