Urządzenia i Akcesoria
Fruit Yu Sheng with Honey Lime Dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
10 portions
Składniki
-
wonton wrapper1 packet
-
sesame oil for greasing
-
salt to taste
-
white pepper powder to taste
-
apple rose/water apple (jambu air)150 g
-
green apple peeled and cored, cut in half200 g
-
red apple peeled and cored, cut in half200 g
-
pear Chinese, skin on, cored, cut in half300 g
-
guava skin on, cut in quarters300 g
-
unripe papaya peeled and deseeded, cut in quarter strips300 g
-
mango, unripe peeled and deseeded, cut in half200 g
-
lemon juice30 g
Honey Lime Dressing
-
lime juice80 g
-
olive oil150 g
-
honey60 g
-
soy sauce1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
white pepper powder1 tsp
Assembly
-
mandarin oranges peeled and separated2 - 3
-
pomegranate seed50 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
roasted peanuts crushed30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
3970.7 mg
Białko
72.6 g
Kalorie
17774 kJ /
4248.1 kcal
Tłuszcz
199.7 g
Błonnik
64.9 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
574.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter+
18 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Chicken Liver Pate
25 min
Coleslaw
10 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min