Verrine de potimarron et crumble aux noix et parmesan

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
12 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g de beurre
  • 400 g de potimarron non épluché, en morceaux
  • 200 g d'eau
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 100 g de crème fraîche
  • 1 c. à café de quatre-épices moulu
  • 80 parmesan coupé en morceaux
  • 80 g de farine
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 10 g de cerneaux de noix

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 2643.9 mg
Białko 69.1 g
Kalorie 3597.1 kJ / 859.7 kcal
Tłuszcz 57.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 36 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...